Uitvoering & Prijzen


Het grote voordeel is dat deze concepten op verschillende manieren uitgevoerd kunnen worden. Wij leveren het houtpakket aan en gaan samen met u bekijken hoe uw bouwplannen gerealiseerd kunnen worden. Geheel of gedeeltelijk uitbesteden is mogelijk maar ook zelfbouw is een prima optie.

Een standaard houtpakket bevat de volgende onderdelen:

 

  • Wandsysteem (logs) - Voor buiten- en binnenwanden;
  • Voorzetwanden - Inclusief schijnlogs en vlasisolatie (t.b.v. buitenwanden);
  • Grenen vloerplanken - 18mm dik en vlasisolatie;
  • Buiten kozijnen - Ramen en deuren (hout met HR++ glas);
  • Binnendeuren - Paneeldeuren (gelakt).


ECO: 

  • Houtconstructie t.b.v. sedumdak
  • Plafond - Grenen planken 18mm, inclusief vlasisolatie.

 

Voor de budget variant worden de sandwichpanelen rechtstreeks op de wanden gemonteerd, deze dak-sandwichpanelen zijn niet bij het houtpakket inbegrepen maar zal per situatie bekeken worden.

Prijzen 

  


richtprijzen       (incl btw) 

  
  

HOUTPAKKET

Budget

  

HOUTPAKKET

Eco

  

TRECO S—Studio

  

 45.200

  

 50.500

  

TRECO 1 — 1 slpk.

  

 54.300

  

 61.800

  

TRECO 2A—2 slpk.

  

 62.100

  

 71.600

  

TRECO 2B—2 slpk.

  

 60.800

  

 69.700


Bovenstaande prijzen zijn richtprijzen. Graag maken wij een afspraak om gericht uw bouwplannen te bespreken. Ook kunt u contact met ons opnemen voor een casco- en/of een complete oplevering van de woning.

Stappenplan

1.    Kennismaking - U heeft interesse in het aanbod van Treco. Wij nodigen u uit voor een kennismaking en doorlopen met u de wensen en mogelijkheden.

2.    Schetsontwerp - Er wordt vrijblijvend een schets en een globaal kostenplaatje aangeboden. Wanneer dit akkoord is zal er een kostenoverzicht voor alle tekeningen en documenten t.b.v. de omgevingsvergunning worden opgesteld.

3.    Omgevingsvergunning - Wij verzorgen alle documenten voor de omgevingsvergunning en dienen deze voor u in. Normaalgesproken duurt dit proces 8 weken.

4.    Voorbereiding - De gewenste uitvoering, materialen en installaties worden besproken met het hierbij passende kostenoverzicht.

5.    Werkvoorbereiding - Wanneer de uitvoering voor akkoord is wordt het houtpakket besteld en onderaannemers gelokaliseerd.

6.    Realisatie - Van fundering tot wind- en waterdicht kan binnen enkele weken worden bereikt.

7.    Oplevering - Wij zorgen dat alles is uitgevoerd naar uw wensen zodat u probleemloos kunt genieten van uw nieuwe woning.